een uitje voor een

groep?

"Met een grote groep een dagje uit in Zwolle? No problemo! We hebben dit gedaan voor groepen tot wel 700 personen. Met onze ervaring en ons netwerk in de stad maken we deze dag onvergetelijk.

Bekijk mogelijkheden
Image

ontdek Zwolle

Ontdek Zwolle in een interactieve wedstrijd waarbij je de antwoorden via WhatsApp stuurt. Lukt het jouw groep de meeste punten te behalen?

Ontdek Zwolle
Image

Zwolle Express

Een daverende wedstrijd door Zwolle met een race tegen de klok! Wie verzamelt het snelst de meeste amuletten?

Zwolle Express
Image

speciale wensen?

Kun je niet vinden wat je zocht, wil je activiteiten combineren of zoek je iets anders? Dat kan zeker, vraag het ons gewoon!

Bekijk uitjes
ImageImageImage

Een uitje voor grote groepen wordt naar jullie wensen speciaal op maat gemaakt,
zo haal je het meeste uit je dagje weg!
___

Image

Groot, groter, grootst.

Hoe weet je met een grote groep of iedereen in de groep het naar zijn of haar zin heeft? Interesses verschillen nogal eens. Zo is de één sportief, de ander culinair en weer een ander houdt meer van cultuur. Voor grote groepen maken we daarom altijd het uitje op maat op basis van interesses. Zo weten we zeker dat iedereen een superleuk uitje heeft!

Informatie aanvragen

Uitjes voor grote groepen

Uit ervaring spreken wij, als we zeggen dat het lastig kan zijn om unieke en ludieke ideeën te bedenken om een feest tot een groot succes te maken. Onze kwaliteiten zijn dat wij, na de juiste vragen stellen en doorvragen, komen tot een ontzettend creatieve invulling.