Ludiek & Theatraal

Stadswandeling Zwolle

Keetje, een Meisjes van Plezier van weleer, laat je op ludieke wijze de mooiste plekjes van Zwolle zien. Inclusief koffie met wat lekkers en een hapje en een drankje.

Bekijk alle mogelijkheden

Op pad met Keetje

Ga mee op stadswandeling met Keetje, een Meisje van Plezier van weleer! Zij weet als geen ander dé plekjes van Zwolle en doet hierbij op ludieke wijze haar verhaal met interessante weetjes over de stad. Deze theatrale rondleiding zal beginnen met een kopje koffie of thee met een lekkernij erbij. Vervolgens start de wandeling, die langs de hoogtepunten gaat die Zwolle te bieden heeft. Tussen de wandeling door zal er een echt Zwols balletje worden geproefd bij het Zwolse Balletjeshuis. Aan het eind worden jullie bij een leuke Zwolse kroeg afgezet voor een hapje en een drankje (bij de prijs inbegrepen).


Dynamische Hanzestad

Zwolle is een dynamische Hanzestad met vele monumenten, historische gevels, kunstwerken en karakteristieke panden, die zich binnen de stadsgrachten bevinden. Na deze wandeling zal er een hapje en drankje klaarstaan in een gezellig café in Zwolle waar de dag wordt afgesloten.

Dit zijn de mogelijkheden

Deze activiteit duurt ongeveer twee uur en is vanaf tien personen te boeken.
Er is een korting voor groepen groter dan 15 personen.

Stadswandeling Zwolle

€29,50 pp.

Vanaf 10 personen

Ongeveer 2 uur

Zwolle

Incl. koffie/thee met wat lekkers, een hapje & drankje na

Heb je speciale wensen die hier niet vermeld staan?
Neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen doen.