(h)eerlijke winkeltjes

Smaakroutes

Hou jij van culinaire winkeltjes, heerlijke hapjes én vind je het leuk om een mooie stad te bezoeken? In Zwolle, Deventer, Ommen en Kampen kun je dit beleven!

Kijk op Smaakroutes.nl

Unieke en (h)eerlijke Smaakroutes

Met deze lekkere SmaakRoutes ga je met je vrienden, familie of collega’s op bezoek bij unieke en overheerlijke winkels. Bij elke winkel krijg je iets te proeven. En je krijgt ook een specialiteit mee voor in je goodie bag, om er thuis nog lekker van na te genieten! Zelf kan je voorkeuren aangeven voor (maximaal 6) winkels die je graag wilt bezoeken tijdens de route.


Wandelen, fietsen of fietstaxi

De SmaakRoute is een wandelroute langs de winkeltjes. Voor mensen die slecht ter been zijn kan er een fietstaxi bijgeboekt worden. Zelf fietsen kan ook, daarmee bezoek je ook locaties buiten het centrum van Zwolle. Hiervoor kun je zelf met de fiets komen. Maar je kunt bij ons ook fietsen of tandems bijboeken. We kunnen eventueel naar wens ook een stadsgids voor jullie regelen.

Smaakroutes boeken?

Van maandag t/m zaterdag is de SmaakRoute mogelijk. Het duurt ongeveer 4 uur en is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen. Voor kleinere groepen is er de 'Open SmaakRoute', elke tweede zaterdag van de maand.

Smaakroutes.nl

Heb je speciale wensen die hier niet vermeld staan?
Neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen doen.