wil jij ook een

uitje?

Wil je wat leuks doen met familie, vrienden of collega’s? De Meisjes van Plezier hebben vele superuitjes voor jullie; kijk maar! Ook voor grote groepen.

Bekijk alle uitjes
Image

uitjes op maat

Alle uitjes zijn op maat te maken. We verwerken jouw wensen tot een geweldig uitje, van ontwerp tot uitvoering.

Uitjes op maat
Image

stadswandelingen

Ga mee op stadswandeling met Keetje of een ander Meisje van Plezier! Zij laten je op ludieke wijze de mooiste plekjes van de stad zien!

Stadswandeling Zwolle
Rondvaart & wandeling Zwolle
Wijn of bier wandeling
Image

voor grote groepen

Met een grote groep een fantastische dag uit in Zwolle? Geen probleem! We hebben dit gedaan voor groepen tot wel 700 personen.

Ontdek Zwolle
Zwolle Express
Uitjes op maat
Image

speciale wensen?

Kun je niet vinden wat je zoekt? Wil je activiteiten combineren (met horeca) of wil je een volledige daginvulling? Vraag het ons 🙂

Neem contact op
 
 
ImageImageImage

Wist je dat onze grote kracht ligt in het op maat maken van jouw uitje?
Wij weten jouw wens te vertalen naar hét uitje waar je altijd van hebt gedroomd!
___

Image

Een plezierig dagje uit.

Wij organiseren al meer dan 12,5 jaar de leukste uitjes in Zwolle en omstreken. Door ons grote netwerk kennen we alle ondernemers persoonlijk en zo kunnen we samen met hun fantastische concepten realiseren! Het resultaat? Uitjes die écht leuk zijn om te doen 🙂

Ons verhaal

Creatieve uitjes die wél leuk zijn!

Dagje uit of een weekendje weg? Een stad ontdekken via een stadstour of een fietstocht? In Zwolle en Deventer hebben we verschillende uitjes voor je vriendinnenfeest, vriendinnenuitje of familieweekend. Verschillende activiteiten om de stad en omgeving te ontdekken. Culinair via een smaakroute, actief met een fietstocht of stadswandeling of een workshop om zelf van alles te doen. Voor een paar personen of een groepsuitje.