Plezier maken. Dat is wat we doen.

'Al meer dan 15 jaar creëren wij plezier voor particulieren en bedrijven.'

Image

Net even anders

Wij zijn de Meisjes van Plezier, maar het gaat erom wie jij bent! Wanneer je niet op zoek bent naar een standaard feestje dan ben je hier aan het goede adres. De Meisjes van Plezier doen alles net even anders. Met een gezellig en informeel gesprek, gaan we kijken wat jullie wensen zijn voor een feest

Judith Elders
De Meisjes van Plezier

Creatieve ideeën maken het feest

Uit ervaring spreken wij, als we zeggen dat het lastig kan zijn om unieke en ludieke ideeën te bedenken om een feest tot een groot succes te maken. Onze kwaliteiten zijn dat wij, na de juiste vragen stellen en doorvragen, komen tot een ontzettend creatieve invulling.

Image

Persoonlijke aandacht

Wij geven mensen persoonlijke aandacht en verdiepen ons in jou als persoon. Wij willen jou leren kennen. Onze kracht ligt dan ook in de conceptontwikkeling. Niemand zal hetzelfde feest krijgen want het wordt immers aangepast aan jouw wensen!

Image

Jarenlang ervaring

Door ons organisatorisch talent, onze jarenlange ervaring in de entertainmentwereld en onze creatieve kwaliteiten kunnen wij aan vrijwel al je wensen tegemoet komen.
Image

We doet het samen!

Bovendien zijn we trots op onze partners waarmee we jouw wensen volledig in vervulling kunnen laten gaan. Mocht je specifieke wensen hebben laat het ons dan weten. Dan gaan wij ons uiterste best voor je doen!