leerzaam én leuk!

Workhops voor bedrijven

Workshops zijn bij ons zowel leerzaam als leuk! En door ons grote netwerk kunnen we altijd de juiste workshop vinden voor jullie bedrijf. Onze workshopsleiders zijn zeer ervaren en specialist op hun gebied.


Presentatieworkshop

Wil je jouw werknemers handvatten geven hoe met klanten om te gaan? Met deze workshop krijgt iedereen een spoedcursus bewustwording aangaande zijn/haar houding. Vaak zijn mensen zich niet bewust van hun non-verbale communicatie. Maar dat is nou net wat het verschil maakt in een gesprek of presentatie. Wij weten dit op geheel eigen wijze inzichtelijk te maken en komen met handvatten om toegankelijker en opener over te komen.


Altijd maatwerk

Door ons grote netwerk kunnen we altijd de juiste workshop vinden voor jullie bedrijf. We maken deze workshop dan volledig op maat om aan jullie doelstellingen te voldoen. We kunnen alles zo maken dat het zowel leerzaam als leuk is. Onze workshopsleiders zijn altijd ervaren en specialist op hun gebeid. Dus of je nu wilt gaan koken of een yogamiddag wilt houden, het kan allemaal.

Dit zijn de mogelijkheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een workshop voor jouw bedrijf