organiseer jij binnenkort een

 

De Meisjes van Plezier denken graag mee over alles wat je als bedrijf wilt realiseren aangaande teambuilding, trainingen, workshops, bedrijfsfeesten, congres of symposium. Met Plezier!

Bekijk wat we doen
Image

bedrijfsfeesten

Organisatorisch sterk en uitermate creatief maatwerk voor jullie feest! Uniek en bijzonder, zodat er nog lang over nagepraat zal worden.

Bedrijfsfeesten
Image

teambuilding

Tijd voor inspanning of tijd voor ontspanning? De Meisjes hebben de leukste teambuildingactiviteiten die ├ęcht leuk zijn.

Teambuilding
Image

congressen

Haal het maximale uit je congres, bedrijfsdag of symposium! Van creatieve conceptontwikkeling tot een organisatorisch sterke uitvoering.

Congressen
Image

speciale wensen?

Wij horen graag wat je wens is! Dan zorgen wij voor de juiste invulling en uitvoering voor jouw bedrijf. En altijd met plezier ­čÖé

Neem contact op
 
 
ImageImageImage

Originaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Zo halen wij het maximale rendement uit het evenement voor jouw bedrijf.
___

Image

Altijd persoonlijk

Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een verrassend persoonlijk karakter bevat. Hierbij draait het allemaal om originaliteit en plezier! Wij kunnen dit van idee tot uitvoering voor je verzorgen. Heb je al een idee voor een event? Neem vrijblijvend contact op en we bundelen onze krachten en idee├źn voor een onvergetelijk evenement.

Contact opnemen

Creatieve idee├źn voor jouw bedrijf of event

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest, jubileumfeest, bedrijfsuitje, symposium, congres of evenement? Dan ben je aan het juiste adres! Ook voor een teamuitje, personeelsuitje, netwerkavond, netwerkborrel of gewoon een dagje uit met je bedrijf zit je helemaal goed. Al meer dan 12,5 jaar helpen wij bedrijven niet alleen in Zwolle maar in heel Nederland met de leukste en originele leuke uitjes voor je bedrijf. Denk aan een leuke workshop, een training om je groepsbond te sterken of andere leerzamek en leuke teambuilding activiteiten of het jaarlijkse afdelingsuitje met kerst of de nieuwjaarsborrel. Altijd persoonlijk en altijd leuk om te doen!