zoek jij een

act?

Entertainen zit in ons bloed! Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we ons kunnen aanpassen aan al jouw wensen. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos.

Bekijk alle acts
Image

acts voor feestjes

De Meisjes hebben dé artiesten voor het perfecte feestje! DJ's, bands, goochelaars, actrices en de beste zangers & zangeressen.

Acts voor feestjes
Image

acts voor evenementen

Conceptmatig (mee)denken kunnen we als geen ander. We hebben alles in huis om jouw beurs, congres of evenement tot een succes te maken.

Acts voor evenementen
Image

ludieke quizzen

Ga de strijd aan met je vrienden of collega's in een ludieke quiz. Laagdrempelig of juist hard tegen hard??? Altijd een daverend succes!!!

Ludieke quizzen
Image

acts op maat

De Meisjes van Plezier kunnen alle acts volledig op maat maken met een uniek karakter! Voor iedereen een plezierige beleving!

Acts op maat
Image

speciale wensen?

We maken zelfs kostuums op maat voor onze actrices, die bij het event of het bedrijf passen. Kortom, alles is mogelijk! Vraag het ons gewoon!

Neem contact op
 
ImageImageImage

Het netwerk van de Meisjes van Plezier heeft alles in huis om jouw feestje een uniek karakter te geven.
___

Image

Born to entertain

Wij bieden de leukste acts en het beste entertainment! Zo hebben we alles voor het perfecte feestje; hilarische acts, ludieke quizzen, theater of een lied op maat en nog veel meer om je feest onvergetelijk te maken! We denken graag mee aangaande wensen, mensen en verwachtingen 🙂 Alles kan naar jouw specifieke wensen op maat gemaakt worden. Conceptdenken kunnen we als geen ander! Laat de Meisjes het weten en krijgt een fantastisch en uniek feest!

Offerte aanvragen

Acts & entertainment maken je feest tot een succes!

Op zoek naar een evenementenbureau dat je kan helpen met de juiste act, artiest of entertainment voor je feest of evenement? Entertainment zit in ons bloed! Zo hebben we de beste DJ's, bands, artiesten, entertainers en dansers voor je in petto. Wat dacht je van buikdansers, vuurspuwers, goochelaars, clowns of ander amusement en vermaak? Of zoek je gewoon een DJ voor je bruiloft of feest? Geen probleem! Ook helpen we bij het organiseren van je event of feest of bij het zoeken van een feestzaal of een geschikte (festival) locatie. Ons netwerk helpt je bij de begeleiding van a tot z, van geluidsinstallatie tot de beste artiest. Wij maken je feest tot een succes!